Korisnički servis: Registrujte se
NELT_Vizija_KV_1024x260px_eng.png

Vizija

 

Kompanija BROJ JEDAN u primjeni potpunih rješenja u distribuciji i logističkim uslugama

 

Gradeći na znanju, iskustvu i poslovnim dostignućima, želimo da budemo kompanija broj jedan u primjeni potpunih rješenja u oblasti distribucije i logistike na svim tržištima na kojima poslujemo. Nosimo sa sobom iskustvo dugo 25 godina, nastavljamo zajednički put i postavljamo nova očekivanja. Vrijednosti koje su nas dovele do uspješnog poslovanja sada treba unaprijediti i poboljšati, kako bismo se fokusirali na performanse i zdravlje kompanije, suočili sa izazovima koji su pred nama. Naprijed nas vodi vizija da budemo najbolji.

 

Važnost vizije za funkcionisanje cijelog tima se ogleda u ostvarivanju još bolje poslovne efikasnosti, a lični doprinos svakog od zaposlenih je neophodan korak ka unapređenju kompanijske kulture i organizacionog zdravlja kompanije.

 

Očekujemo od svakog pojedinca u našoj kompaniji da kroz razumijevanje vizije, svojim primjerom u poslu i saradnji s kolegama, pruži svoj doprinos održanju liderskog mijesta kompanije. Jedino usmijereni jedni na druge, a svijesni lične odgovornosti, mi ćemo ostati prvi.

 

Prepoznajemo i vjerujemo u snagu svih zaposlenih, zato što smo zajedno jaki samo koliko je jak svaki pojedinac u kompaniji.

 

 

Mi smo Nelt.

Tako mi radimo.