Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vijesti

 • Montenomaks_Posumljavanje.jpg 17. 04. 2018.

  Kompanija Montenomaks C&L učesnica u akciji pošumljavanja

  Da kompanije koje su deo Nelt Grupe brinu o okruženju u kom posluju pokazuje i akcija pošumljavanja koja je održana ovog aprila u Crnoj Gori. Šuma Zlatica je, zahvaljujući donaciji kompanije Montenomaks C&L, bogatija za 330 sadnica crnog bora koje su posadili volonteri 12. aprila.

  Organizator akcije je nevladina organizacija Green Home, koja je uz partnere u dva navrata, uspela da obezbedi sadnju više od 850 sadnica crnog bora, pinjola i košćele u šumi Zlatica, kao i u park šumi na Će...

 • CG_PREDAVANJE.JPG 14. 03. 2018.

  Održano predavanje za studente Ekonomskog fakulteta u Podgorici

  U punoj sali Ekonomskog fakulteta u Podgorici, 13. marta je održano predavanje na temu „Marketing i razumevanje potrošača“ za sve zainteresovane studente.

   

  Uglješa Vujović, Portfolio menadžer Neregelije,  detaljnije je upoznao prisutne sa temama poput: Uvod u odnose principala i distributera u delu marketinga, ATL/BTL marketing alati u vlasništvu principala/distributera, 4P marketing miksa, znanje i iskustva distributera i slično. On je predstavio aktivnosti koje pospešuju tražnju...

 • FB_v2.png 08. 03. 2018.

  Predavanje za studente Ekonomskog fakulteta u CG

  U okviru obnovljene saradnje Neregelije i Ekonomskog fakulteta, u utorak 13.marta biće održano predavanje na temu “Marketing – razumijevanje potrošača”. Na ovom predavanju, studenti marketinga Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Crnoj Gori, detaljnije će se upoznati sa sledećim oblastima:

   

  1)      Uvod u odnose principala (proizvođača) i distributera u dijelu marketinga

  2)      ATL /BTL – marketing alati u vlasništvu principala/distributera

  3)      4P marketing mix (Produc...

 • Neregelia_Saradnja_sa_fakultetima.png 17. 02. 2018.

  Neregelia obnovila saradnju sa Ekonomskim i uspostavila saradnju sa Mašinskim fakultetom

  Kao nastavak saradnje otpočete 2014. Neregelia je potpisala ponovni sporazum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom, dok je krajem januara ove godine po prvi put uspostavila saradnju sa Mašinskim fakultetom Univerziteta Crne Gore. 

   

  Predmet ovih sporazuma ima za cilj približavanja prakse i teorije studentima, posebno iz oblasti prodaje i marketinga, logistike, računovodstva, finansija i drumskog saobraćaja.

   

  Pored posjete našoj kompaniji, gde će se studenti upoznati sa nači...

 • Neregelia_logo_ver_Pantone_01.jpg 19. 01. 2018.

  Neregelia: Pojednostavljeni carinski postupak u Crnoj Gori

  Uprava carine Crne Gore dodelila je Neregeliji, kompaniji Nelt Grupe koja posluje u Crnoj Gori, status povlašćenog privrednog subjekta. Ovim je kompaniji omogućeno skraćenje vremena za carinsko procesuiranje robe na graničnom prelazu i samim tim, bržu isporuku robe u poslovni objekat.

  Neregelia se po ovom pitanju pridružuje kompaniji Nelt u Srbiji, kojoj je sertifikat o statusu ovlašćenog privrednog subjekta Upravi carina u Beogradu dodelila u avgustu 2017.