Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vijesti

 • FB_v2.png 08. 03. 2018.

  Predavanje za studente Ekonomskog fakulteta u CG

  U okviru obnovljene saradnje Neregelije i Ekonomskog fakulteta, u utorak 13.marta biće održano predavanje na temu “Marketing – razumijevanje potrošača”. Na ovom predavanju, studenti marketinga Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Crnoj Gori, detaljnije će se upoznati sa sledećim oblastima:

   

  1)      Uvod u odnose principala (proizvođača) i distributera u dijelu marketinga

  2)      ATL /BTL – marketing alati u vlasništvu principala/distributera

  3)      4P marketing mix (Produc...

 • Neregelia_Saradnja_sa_fakultetima.png 17. 02. 2018.

  Neregelia obnovila saradnju sa Ekonomskim i uspostavila saradnju sa Mašinskim fakultetom

  Kao nastavak saradnje otpočete 2014. Neregelia je potpisala ponovni sporazum o saradnji sa Ekonomskim fakultetom, dok je krajem januara ove godine po prvi put uspostavila saradnju sa Mašinskim fakultetom Univerziteta Crne Gore. 

   

  Predmet ovih sporazuma ima za cilj približavanja prakse i teorije studentima, posebno iz oblasti prodaje i marketinga, logistike, računovodstva, finansija i drumskog saobraćaja.

   

  Pored posjete našoj kompaniji, gde će se studenti upoznati sa nači...

 • Neregelia_logo_ver_Pantone_01.jpg 19. 01. 2018.

  Neregelia: Pojednostavljeni carinski postupak u Crnoj Gori

  Uprava carine Crne Gore dodelila je Neregeliji, kompaniji Nelt Grupe koja posluje u Crnoj Gori, status povlašćenog privrednog subjekta. Ovim je kompaniji omogućeno skraćenje vremena za carinsko procesuiranje robe na graničnom prelazu i samim tim, bržu isporuku robe u poslovni objekat.

  Neregelia se po ovom pitanju pridružuje kompaniji Nelt u Srbiji, kojoj je sertifikat o statusu ovlašćenog privrednog subjekta Upravi carina u Beogradu dodelila u avgustu 2017. 

 • Neregelia.jpg 17. 01. 2018.

  Neregelia od sada svojim klijentima nudi i uslužno skladištenje

  Neregelia, kompanija Nelt Grupe koja posluje u Crnoj Gori, u svoj portfolio logističkih usluga uvrstila je i uslužno skladištenje. Razvoj poslovanja u domenu pružanja logističkih usluga, od skladištenja, preko carinjenja, do međunarodnog i nacionalnog transporta, deo je strategije Nelt Grupe koja ima za cilj da se ustanovi jedinstvena regionalna ponuda integrisanih logističkih usluga.

  Neregelia raspolaže kapacitetom od preko 7.000 m2  skladišnog prostora na teritoriji Crne Gore u razl...

 • Sebamed_Slika_za_vest.jpg 01. 01. 2018.

  Poklon Sebamed Baby paket za svako porodilište u Crnoj Gori

  Farmaceutska divizija Neregelije je krajem decembra donirala Sebamed pakete dečije kozmetike svim crnogorskim porodilištima!

  Svim porodilištima u Crnoj Gori ovom prilikom su donirane Sebamed baby kupke 1L i Sebamed baby kreme protiv ojeda i osipa. Donirana količina proizvoda je pažljivo odmerena, tako da zadovoljava mjesečne potrebe porodilišta. Ovaj poklon je ocijenjen od strane brojnih pedijatara, neonatologa i medicinskog osoblja kao lijep gest uz želju da se saradnja nastavi u nare...