Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vijesti

 • IMG_9274_d.jpg 02. 08. 2018.

  Uspješna nadzorna QMS, EMS i resertifikaciona HACCP provjera u Montenomaksu

  U kompaniji Montenomaks C&L su uspješno sprovedene provjere QMS i EMS, kao i HACCP resertifikacija.

  Niz provjera je završen 26. jula i obuhvatao je nadzornu provjeru sistema za upravljanje kvalitetom (QMS) i sistema menadžmenta za zaštitu životne sredine (EMS), kao i resertifikacionu provjeru sistema bezbjednosti hrane (HACCP).

  Iz sertifikacionog tijela zaduženog za provjeru, StandCert Beograd, upućene su pohvale o opredijeljenosti svih zaposlenih ka primjeni, održavanju i pobolj&...

 • 1111.jpg 21. 06. 2018.

  Konkurs za Dobar start uspešno zatvoren

  Konkurs za program plaćene prakse pod nazivom "Dobar start" uspešno je završen 20. juna.

  Nakon procesa selekcije koji je već u toku, polaznici generacije 2018/2019 će tokom 12 meseci imati priliku da u kompaniji Neregelia, a uz podršku mentora i tima stručnjaka, steknu teorijska i praktična znanja.

  "Dobar start, još bolji finiš" je slogan ovogodišnjeg programa, kojim upućujemo ohrabrujuću poruku mladima. Naime, naš program pruža potrebnu obuku za rad na pozicijama Trade Marketing ...

 • LN_post_Dobar_Start_CG.png 09. 06. 2018.

  I Neregelia otvorila konkurs za program Dobar start

  Prateći  dobru praksu kompanije Nelt u Srbiji, i Neregelia je otvorila konkurs za program Dobar start! Zainteresovani studenti završnih godina, apsolventi i studenti master studija se mogu prijaviti do 20. juna.

  Za razliku od Dobrog Starta u Srbiji, malo drugačiji program očekuje polaznike u Crnoj Gori. Oni će imati  priliku da tokom 12 mjeseci trajanja programa, steknu neophodna znanja za pozicije Key Account Manager i Trade Marketing Specialist. Ovaj vid plaćene prakse obezbjeđuje te...

 • 100_najjacih_Neregelia.jpg 04. 06. 2018.

  Neregelia prva po ostvarenom prihodu u kategoriji srednjih preduzeća

  Neregelia je proglašena najuspješnijom kompanijom u kategoriji srednjih preduzeća na projektu „100 najvećih u Crnoj Gori“ zahvaljujući prihodima koje je ostvarila u 2017. godini!

   

  Nakon četvoromjesečnog istraživanja u kom su sumirani poslovni uspjesi kompanija u Crnoj Gori, od 100 srednjih preduzeća, Neregelia se našla na prvom mjestu po ukupnom ostvarenom prihodu. Dodeljena su priznanja najuspješnijim kompanijama u čak 25 različitih kategorija!

  U publikaciji „Poslovne novine ...

 • dsc_111.JPG 28. 05. 2018.

  Nelt Sales Academy - Uspešni treninzi obeležili prvu polovinu 2018.

  Rast investicija u znanje i obrazovanje jasno ukazuje da je opšte prihvaćen stav da je ulaganje u zaposlene od ključnog značaja za uspeh jedne kompanije. U okviru Nelta pokrenut je Nelt Sales Academy program koji predstavlja sveobuhvatan i precizan plan obuka zaposlenih na svim pozicijama u okviru prodajne i marketing organizacije Nelt Grupe.

  Nakon intenzivne i uspešne serije treninga u prošloj godini, sa velikim entuzijazmom, uhodanošću u već redovne programe, ali i uz par novina, u&s...