Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vijesti

 • 21. 05. 2019.

  Neregelia i Sebamed organizuju stručnu radionicu za studente

  Kompanije Neregelia i SebaMed pozivaju zainteresovane studente pete godine Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Crnoj Gori da se pridruže i učestvuju u stručnoj radionici koju će voditi Katarina Bogavac, diplomirani farmaceut. Radionica će se održati u prostorijama kompanije Neregelia, na adresi Cetinjski put bb u Podgorici.

   

 • IMG_f33f0587f2f260e922d7798d9083c3f3_V.jpg 22. 04. 2019.

  Prvi Dan za nove zaposlene u Neregeliji

  Slijedeći korak velikih korporacija, kao i kompanije Nelt u Srbiji, početkom aprila je održan prvi Dan za nove zaposlene u Neregeliji i kompaniji D Way.

  Celodnevno upoznavanje novih zaposlenih sa kompanijom u kojoj su se nedavno zaposlili organizuje se sa ciljem unaprijeđenja On boarding programa i njihove što jednostavnije adaptacije u novo okruženje.

  Reakcije na ovu novinu su veoma pozitivne. Briga o ljudima, ulaganje u razvoj zaposlenih, mogućnost napredovanja, otvorena komuni...

 • Sasa_Odabrana_slika.jpg 05. 03. 2019.

  Predavanje Saše Ćosića na Ekonomskom fakultetu

  Odgovor na pitanje Kako biti ubjedljiv u prodaji? zainteresovanim studentima je pružio kolega Saša Ćosić na predavanju koje je posvjetio upravo ovoj temi. Predavanje je održano 5. marta na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.
   

  „Najljepši utisak sa jučerašnjeg su ostavili studenti. Interesovanje koje su pokazali me je oduševilo i inspirisalo u izlaganju! Divno je provesti vrijeme sa mladima koji imaju potencijal i ambiciju. Smatram da su studenti bili zadovoljni, kao i profesor Saša La...

 • Nelt_CG.png 20. 01. 2019.

  Naj kolege na Zapadnom Balkanu

  Interna kampanja „Pohvali kolegu“ koja se svake godine organizuje u kompanijama Nelt Grupe dala je odgovor na pitanje ko su Naj kolege za 2018. godinu! Na nivou Grupe, zaposleni su napisali oko 2.000 listića sa pohvalama, čime su duplirali prošlogodišnji broj i postavili novi rekord. Akcija "Pohvali kolegu" se organizuje šestu godinu za redom. 

  Nagrade u Crnoj Gori su dodijeljene 20. decembra na novogodišnjem koktelu kompanija Neregelia i Montenomaks C&L. Naj koleginica u Neregeliji j...

 • DJU_1506.JPG 18. 12. 2018.

  Montenomaks C&L dobitnik nagrade UPCG za brigu o životnoj sredini

  Kompanija Montenomaks C&L je dobitnik nagrade za brigu o životnoj sredini Unije poslodavaca Crne Gore, u kategoriji srednjih preduzeća.

  Svječana dodela nagrada Unije poslodavaca Crne Gore za društveno odgovorno poslovanje u 2018. održana je 14. decembra u hotelu Hilton u Podgorici.

  Ispred kompanije Montenomaks C&L, nagradu je primio Radovan Radulović, izvršni direktor. Riječi zahvalnosti je uputio svim zaposlenima na doprinosu ostvarenju ciljeva u oblasti zaštite životne sredine, ...