Korisnički servis: Registrujte se
1024z260_4_Sajt_baner_1024x260_2.png

01. 10. 2018.

Otvoren je konkurs za polaznike Dobrog starta

Sa zadovoljstvom obavještavamo da je potraga za mladim i ambicioznim polaznicima programa Dobar start ponovo otvorena u kompaniji Neregelia.

Pozivaju se svi zainteresovani studenti završnih godina fakulteta, apsolventi i studenti master studija da apliciraju do 20. oktobra 2018. klikom na link :Dobar start prijave

Dobar start je program obuke i treninga koji traje 12 mjeseci u kompaniji Neregelia, članici Nelt Grupe. Za to vrijeme, polaznici će se pripremiti za zaposlenje i steći sve potrebne vještine za uspješno ispunjenje radnih zadataka na pozicijama Key Account Manager i Trade Marketing Specialist. Sloganom "Dobar start - Još bolji finiš" poručuje se da će najboljima biti ponuđen posao u firmi koja organizuje ovaj  program.

"Dobar start se godinama unazad organizuje u Neltu u Srbiji, odakle je i potekla ideja. Inspirisani pozitivnim primjerom iz susjedne zemlje, odlučili smo da Dobar start preselimo i u Crnu Goru!" poručuje Ivana Jovanović, iz sektora za ljudske resurse u Neregeliji.

Svi polaznici će se postupno upoznati sa prodajnim pozicijama, učestvovati u organizovanim treninzima i radionicama. Na ovom profesionalnom putu, svaki učesnik će imati podršku mentora iz našeg tima.

Više o uslovima pročitajte ovde.